Jídelníček

6. 10. – 10. 10. 2025

SALÁTOVÝ TÝDEN

Pondělí

Svačina
Rohlík, pomazánka vajíčková (A 1,3,7)
Polévka
Jarní s krupicovými noky (A 1,3,7,9)
Oběd 1
Buchty s makovo-hruškovou náplní (A 1,3,7)
Oběd 2
Caprese salát, pečivo (A 1)

ÚTERÝ

Svačina
Chléb s máslem a pažitkou (A 1,7)
Polévka
Česneková s vejci (A 1,3)
Oběd 1
Rybí filé (sumeček) s citronovou remulátou, brambory (A 4)
Oběd 2
Těstovinový salát s rajčaty a klobáskou (A 1)

sTŘEDA

Svačina
Puding s ovocem (A 1,7)
Polévka
Písmenková (A 1,7,9)
Oběd 1
Kuřecí výpečky, hrachová kaše, okurek, chléb (A 1)
Oběd 2
Zeleninový salát s krevetami, pečivo (A 1,4)

ČTVRTEK

Svačina
Zapečené tousty (A 1,7)
Polévka
Dýňová s cornflakes (A 7)
Oběd 1
Ražniči na plechu, brambory
Oběd 2
BAT salát s černou čočkou (A 1)

PÁTEK

Svačina
Chléb domácí, pomazánka rybičková (A 1,4,7)
Polévka
Bramborová se sýrem (A 1,7,9)
Oběd 1
Pizza se šunkou a sýrem (A 1,7)
Oběd 2
Řecký kuskusový salát s kuřecím masem a balkánským sýrem (A 1,7)

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě bez skladování.

Drůbeží, hovězí a vepřové maso pochází z ČR.
Mléko, jogurt a jogurtový nápoj pochází z farmy 9 křížů.
Vejce jsou podestýlková.