Jídelníček

13. 10. – 17. 10. 2025

Pondělí

Svačina
Gurmánský chléb, šunková pěna (A 1,7)
Polévka
Dršťková z hlívy ústřičné (A 1)
Oběd 1
Boloňské špagety sypané sýrem (A 1,7)
Oběd 2
Čočka po brněnsku, chléb (A 1) – bezmasé

ÚTERÝ

Svačina
Domácí perník (A 1,3,7)
Polévka
Minestrone (A 9)
Oběd 1
Francouzské brambory (A 3,7)
Oběd 2
Králičí ragú, bulgur (A 1,7,9)

sTŘEDA

Svačina
Rohlík s máslem a sýrem (A 1,7)
Polévka
Zeleninová s quinoou (A 9)
Oběd 1
Chilli con carne s vepřovým masem, chléb (A 1)
Oběd 2
Japonské rybí filé, dušená rýže (A 4,7,9)

ČTVRTEK

Svačina
3 druhy pomazánek, několik druhů pečiva (A 1,3,4,7)
Polévka
Kedlubnová s krutony (A 1,7)
Oběd 1
Kuřecí maso v jemné ajvarové omáčce, těstoviny (A 1,3,7)
Oběd 2
Srbské rizoto s vepřovým masem sypané sýrem (A 7)

PÁTEK

Svačina
Lámankový chléb, pomazánka z červené řepy (A 1,7)
Polévka
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky (A 1,3,9)
Oběd 1
Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže (A 1)
Oběd 2
Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou (A 1,3)

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě bez skladování.

Drůbeží, hovězí a vepřové maso pochází z ČR.
Mléko, jogurt a jogurtový nápoj pochází z farmy 9 křížů.
Vejce jsou podestýlková.