Jídelníček

15. 9. – 19. 9. 2025

Pondělí

Svačina
Chléb lámankový, pomazánka drožďová s vejci (A 1,3,7)
Polévka
Mrkvová s těstovinou (A 1,7)
Oběd 1
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou sypané sýrem (A 7,9)
Oběd 2
Lečo s vejci, chléb (A 1,3)

ÚTERÝ

Svačina
Lívanečky s tvarohem a ovocem (A 1,3,7)
Polévka
Jarní zeleninová (A 1,7,9)
Oběd 1
Sekaná pečeně, bramborová kaše (A 1,3,7)
Oběd 2
Cizrnové ragú, chléb domácí (A 1,7)

sTŘEDA

Svačina
Pečivo, pomazánka z řapíkatého celeru (A 1,7,9)
Polévka
Fazolová s bramborem (A 1,9)
Oběd 1
Žemlovka s jablky a tvarohem (A 1,3,7)
Oběd 2
Salát s tortellini, sušenými rajčaty a rukolou (A 1,3,7)

ČTVRTEK

Svačina
BLT sendvič (A 1)
Polévka
Hovězí vývar s těstovinou a zeleninou (A 1,9)
Oběd 1
Rozlítaný španělský ptáček, dušená rýže (A 1,3,10)
Oběd 2
Vepřový plátek, lišková omáčka, těstoviny (A 1,3,7)

PÁTEK

Svačina
Rohlík s lučinou (A 1,7)
Polévka
Z vaječné jíšky (A 1,3,9)
Oběd 1
Segedínský guláš, knedlík (A 1,3,7)
Oběd 2
Rybí filé (treska) na kmíně, brambory (A 4,7)

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě bez skladování.

Drůbeží, hovězí a vepřové maso pochází z ČR.
Mléko, jogurt a jogurtový nápoj pochází z farmy 9 křížů.
Vejce jsou podestýlková.