Jídelníček

20. 10. – 24. 10. 2025

Pondělí

Svačina
Chléb s máslem a rajčetem (A 1,7)
Polévka
Staročeská (luštěninová) (A 1,7,9)
Oběd 1
Krupičná kaše s kakaem (A 1,7)
Oběd 2
Smažený květák, petrželkové brambory m.m. (A 1,3,7)

ÚTERÝ

Svačina
Obložená houska (A 1,7)
Polévka
Francouzská (A 1,9)
Oběd 1
Bramborový guláš, chléb (A 1)
Oběd 2
---------------

sTŘEDA

Svačina
Rohlík, vajíčkový salát (A 1,3)
Polévka
Selská (A 1,9)
Oběd 1
Krůtí maso na celeru, dalmatinová rýže (A 1,9)
Oběd 2
Americké tuňákové brambory (A 3,4)

ČTVRTEK

Svačina
Chléb, pomazánka škvarková (A 1)
Polévka
Cibulová se sýrem (A 1,7)
Oběd 1
Bulgur s vepřovým masem, rajčaty a paprikami (A 1)
Oběd 2
Masová směs, bramboráčky

PÁTEK

Svačina
Jáhlová kaše (A 7)
Polévka
Krupicová s vejci (A 1,3,9)
Oběd 1
Kuře teriaky, rýže (A 1,6)
Oběd 2
Barevná vřetena s brokolicí a parmazánem (A 1,7)

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě bez skladování.

Drůbeží, hovězí a vepřové maso pochází z ČR.
Mléko, jogurt a jogurtový nápoj pochází z farmy 9 křížů.
Vejce jsou podestýlková.