Jídelníček

15. 12. – 19. 12. 2025

Pondělí

Svačina
Zapečené tousty (A 1,7)
Polévka
Rumfordská (A 9)
Oběd 1
Kynuté knedlíky s borůvkama sypané cukrem se skořicí (A 1,3,7)
Oběd 2
Špenátové špagety (s čerstvým sýrem) (A 1,7)

ÚTERÝ

Svačina
Chléb s máslem a vařeným vejcem (A 1,3,7)
Polévka
Čočková s kapáním (A 1,3,9)
Oběd 1
Vranovský bifteček, brambory šťouchané (A 1,3)
Oběd 2
Langoše s kečupem a sýrem (A 1,3,7)

sTŘEDA

Svačina
Rohlík, pomazánka sýrovo – česneková (A 1,7)
Polévka
Brokolicová (A 7)
Oběd 1
Sýrová omáčka s kuřecím masem, celestýnky (A 1,3,7)
Oběd 2
Rizoto s vepřovým masem a zeleninou sypané sýrem (A 7,9)

ČTVRTEK

Svačina
Domácí chléb, pomazánka olomoucká (A 1,7)
Polévka
Selská s bulgurem (A 1,7,9)
Oběd 1
Smažený květák, brambory (A 1,3,7)
Oběd 2
Čočkový salát s ředkvičkami a balkánským sýrem (A 7,9)

PÁTEK

Svačina
----------
Polévka
Bramborový krém se žampiony (A 1,9)
Oběd 1
Pečené kuřecí stehno, dušená rýže (A 1,7)
Oběd 2
----------

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě bez skladování.

Drůbeží, hovězí a vepřové maso pochází z ČR.
Mléko, jogurt a jogurtový nápoj pochází z farmy 9 křížů.
Vejce jsou podestýlková.