Jídelníček

22. 9. – 26. 9. 2025

Pondělí

Svačina
Grahamový rohlík, pomazánka tvarohová s pažitkou (A 1,3,7)
Polévka
Indická z červené čočky
Oběd 1
Halušky se zelím (A 1,3,7)
Oběd 2
Gnocchi, sýrová omáčka s kuřecím masem (A 1,3,7)

ÚTERÝ

Svačina
Celozrnné pečivo, pomazánka z bílé ředkve (A 1,7)
Polévka
Drožďová se sýrovým kapáním (A 1,3,7,9)
Oběd 1
Losos na másle, brambory s petrželkou (A 4,7)
Oběd 2
Vepřový tokáň, kuskus (A 1)

sTŘEDA

Svačina
Chléb s máslem a vařeným vejcem (A 1,3,7)
Polévka
Řecká (A 3,9)
Oběd 1
Tortilly se stripsy a zeleninou (A 1,3,7)
Oběd 2
Kuskusový salát na řecký způsob s kuřecím masem (A 1)

ČTVRTEK

Svačina
Obložená kaiserka (A 1,3,7)
Polévka
Kulajda (A 1,3,7)
Oběd 1
Lotrinské těstoviny s vepřovým masem (A 1,3,7)
Oběd 2
Kuřecí maso pečené na Abře, brambory

PÁTEK

Svačina
Tvarohový dezert Míša (A 7)
Polévka
Kmínová s vejci (A 1,3,7,9)
Oběd 1
Pečené kuřecí stehno, dušená rýže (A 1,7)
Oběd 2
Tarhoňa se sušenými rajčaty, anglickou a žampiony (A 1,3)

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě bez skladování.

Drůbeží, hovězí a vepřové maso pochází z ČR.
Mléko, jogurt a jogurtový nápoj pochází z farmy 9 křížů.
Vejce jsou podestýlková.