Jídelníček

1. 12. – 5. 12. 2025

Pondělí

Svačina
Chléb s máslem a ředkvičkami (A 1,7)
Polévka
Kulajda (A 1,3,7)
Oběd 1
Krůtí maso na hořčici, gnocchi (A 1,7,10)
Oběd 2
Bramborové krucánky s ořechovou posypkou (A 1,3,7,8)

Úterý

Svačina
Rohlík, pomazánka z pečených paprik (A 1,7)
Polévka
Kroupová (A 1,9)
Oběd 1
BBQ stehýnka, americké brambory
Oběd 2
Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou (A 1)

Středa

Svačina
Opečený toust, pomazánka z nutely (A 1,7,8)
Polévka
Z vaječné jíšky (A 1,3,7,9)
Oběd 1
Párek, hrachová kaše, okurek, chléb (A 1)
Oběd 2
Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou (A 1,3,4)

ČTVRTEK

Svačina
Obložená kaiserka (A 1,7)
Polévka
Celerová s krutony (A 1,9)
Oběd 1
Vepřová pečeně, červené zelí, bramborový knedlík (A 1)
Oběd 2
Krůtí maso na kari, cuketě, jablkách a zakysané smetaně, dušená rýže (A 7)

pátek

Svačina
Sójový rohlík, šunková pěna (A 1,6,7)
Polévka
Kmínová s kapáním (A 1,3,7,9)
Oběd 1
Kuře teriaky, jasmínová rýže (A 1,6)
Oběd 2
Bramborová musaka (zapečené brambory s mletým masem a zeleninou) (A 3,7)

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě bez skladování.

Drůbeží, hovězí a vepřové maso pochází z ČR.
Mléko, jogurt a jogurtový nápoj pochází z farmy 9 křížů.
Vejce jsou podestýlková.