Jídelníček

8. 12. – 12. 12. 2025

Pondělí

Svačina
Müsli s mlékem (A 1,7)
Polévka
Špenátová (A 1,7)
Oběd 1
Uzené maso, křenová omáčka, knedlík ( A1,3,7)
Oběd 2
Špagety s kečupem a sýrem (A 1,3,7) – bezmasé

ÚTERÝ

Svačina
Chléb s máslem a rajčetem (A 1,7)
Polévka
Česneková krémová (A 1,7)
Oběd 1
Japonské rybí filé, kuskus (A 1,4,7)
Oběd 2
Záhorácký závitek, dušená rýže (A 1,7) – vepřový závitek se zelím

sTŘEDA

Svačina
Lámankový chléb, pomazánka vaječná s kapií (A 1,3,7)
Polévka
Drožďová s kapáním (A 1,3,7,9)
Oběd 1
Pastýřský koláč (zapečená bramborová kaše s mletým masem a zeleninou) (A 7)
Oběd 2
Orzo (těstovinový salát s čočkou) (A 1)

ČTVRTEK

Svačina
Chléb Beskyd, pomazánka tvarohová s pažitkou (A 1,7)
Polévka
Rybí s krutony (A 1,4,7)
Oběd 1
Jelení guláš, knedlík (A 1,3)
Oběd 2
Cizrnové kari, dušená rýže (A 7)

PÁTEK

Svačina
Lívanečky (A 1,3,7)
Polévka
Zelňačka (A 1,3,7)
Oběd 1
Vepřový plátek, pepřová omáčka, americké brambory (A 1,7)
Oběd 2
Smažená rýže s kuřecím masem a zeleninou (A 3,9)

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě bez skladování.

Drůbeží, hovězí a vepřové maso pochází z ČR.
Mléko, jogurt a jogurtový nápoj pochází z farmy 9 křížů.
Vejce jsou podestýlková.