Ukliďme Česko


Zapojené třídní kolektivy naší školy v březnu 2022 vytipují a uklidí místa s odpadky v okolí školy v Bohunicích. Dobrovolníci z řad rodičů se mohou k úklidu přihlásit přes žáka školy.

Do úklidu Bohunic se hlásí učitelé i třídní kolektivy, kterým leží na srdci zdravé životní prostředí a čisté okolí školy. Jednotlivé třídy si místa, která budou uklízet, sami vyhledají. Ochranné pomůcky a pytle na odpadky poskytnou organizátoři akce. Termín úklidu si každá třída zvolí podle svých možností.
Úklidové akce ukončíme v sobotu 2.4.2022 na poslední brigádě, kde budeme společně s přihlášenými rodiči uklízet a zvelebovat pozemek školy. K úklidu se může přihlásit každý.

Vážení rodiče, zaměstnanci a přátelé školy !

Prosíme, přijměte pozvánku na dobrovolnou školní brigádu, na které chceme zvelebit náš školní pozemek. Touto brigádou uzavírá naše škola pro rok 2022 účast v celosvětovém projektu “Ukliďme svět” a celonárodním projektu “Ukliďme Česko”.

Brigáda se uskuteční v sobotu 2.4.2022 od 9:00 hodin přibližně do 14:00 hodin. Sraz je naplánován před budovou školy. Připravená práce je pro muže i pro ženy. S sebou, velký pracovní elán, dobrou náladu, pití a svačinu, případně vlastní pracovní rukavice (na půjčení máme pouze omezený počet párů), vhodné oblečení a obuv, vlastní zahradní náčiní vítáno (hrábě, motyčky, zahradní nůžky, kbelíky,…).

Předem děkujeme případným účastníkům za pomoc a těšíme se na společnou práci.

S pozdravem
Mgr. Irena Lidmilová, koordinátor EVVO na škole a vedoucí EKO-klubu a členové EKO-klubu: Nikola Hanušová, Hana Čížková, Květa Rozprýmová, Tereza Říčková, Hubert Mareček, Jiří Struhař, Žofie Struhařová, Magdalena Murčová a Tobiáš Bartoš.

Odkaz na akci

  • www.UklidmeCesko.cz – odkaz na web akce v textu uvádějte prosím v tomto tvaru
  • https://www.uklidmecesko.cz – URL adresa pro vložení do atributu href tagu a
  • https://www.facebook.com/UklidmeCesko – URL adresa oficiální facebookové stránky akce
  • https://www.instagram.com/UklidmeCesko/ – URL adresa oficiální stránky akce na instagramu

ID akce: 31847

Odkaz na naši akci: UklidmeCesko.cz/event/31847