Plavecká dominance ZŠ Arménská pokračuje


15.11. 2022 se po tří leté přestávce konalo krajské a okresní kolo základních a středních škol v plavání v bazénu na Lesné, které pořádala již tradičně ZŠ Arménská. V kategorii základních škol jsme zvítězili ve všech možných disciplínách a konkurenci jsme nechali daleko za zády.

V kategorii dívek zářily: Valerie Vlková (1.místo kraul), Lucie Nečasová (2.místo kraul), Ema Zatloukalová (1.místo motýlek), Natálie Křepelková (2.místo motýlek), Barbora Dokoupilová (1.místo znak), Valerie Semotamová (1.místo prsa). I naši chlapci se nenechali zahanbit a ve všech disciplínách brali stupínek nejvyšší, jmenovitě Roman Hlávka (1.místo kraul), Adam Řiháček (1.místo znak), Šimon Melichar (2.místo znak), Šimon Tkaný (1.místo prsa), Adam Rak (1.místo motýlek), Martin Novák (2.místo motýlek). Navíc naši plavci a plavkyně s přehledem opanovali také polohové závody i štafety na 6 x 50m. Odměnou všem, co stáli na stupních vítězů, byly diplomy a dívky i chlapci získali shodně pohár za 1. místo v kraji v kategorii ZŠ.

K pohodovému průběhu závodu přispěla bezchybná asistence pomocníků z 8.B a 9.B pod taktovkou zkušené organizátorky Mgr. Švajdové. Všem zúčastněným děkujeme a gratulujeme především našim skvělým plavcům k předvedeným výkonům.

Mgr. Jaromír Krejčí