Armenda má talent 2023


Jak je již tradicí na naší škole, proběhlo 4. května 1. kolo celoškolní soutěže Armenda má talent v učebně hudební výchovy. Do soutěže se přihlásilo celkem 77 soutěžících. Žáci předvedli svůj talent ve zpěvu, v tanci, ve hře na hudební nástroj, v recitaci, pantomimě, ale i třeba triky s hokejkou, jízdu na koloběžce či skládání Rubikovy kostky.

Vystoupení žáků hodnotila porota složená z žáků 9. tříd a p. uč. Hůrková (učitelka HV). Rozhodování, koho poslat do 2. kola, bylo pro porotu opravdu těžké. Nakonec porota rozhodla o postupu 26 nejlepších vystoupení z 1. stupně a 16 vystoupení z 2. stupně.

2. kolo proběhlo v tělocvičně školy dne 17.5. 2023, tentokrát i s diváky z řad našich učitelů a žáků.

Viděli jsme skvělých 42 vystoupení našich talentovaných žáků. I ve 2. kole neměla porota rozhodování lehké, protože soutěžící dali do svých vystoupení úplně vše. A jak nakonec tato talentová show dopadla?

Na 1. stupni získali 1. místo tito žáci: Valentyna Messa ze 4.A za krásně zazpívanou píseň Ricchie e Poveri, Karolína Fučíková z 5.C za krásné taneční vystoupení, Veronika Rozprýmová ze 3.C, která svým úžasným tancem ohromila žáky i učitele a František Jančařík z 2.A za perfektní hru na kytaru.

2. místo získaly Vira Berezka z 2.B za zpěv ukrajinské písně Nezlamna, Barbora Bušovová ze 4.B za píseň Pátá, Tereza Fišerová ze 3.A za hru na klavír, Adéla Brodská ze 3.A za hru na flétnu a Martina Vavroušková s Elen Vichtovou ze 4.A za zábavný tanec Macarena.

Na 3. místě se umístili – Tomáš Jan Zapletal z 2.B, který suveréně a krásně zazpíval píseň od Voxela V naší ulici, Kristýna Fišerová z 5.A za hru na flétnu a Anna Kolaříková z 2.B za tanec na píseň Zootopie od Shakiry.

Na 2. stupni 1. místo obsadila Adéla Compel ze 6.C, která svým procítěným zpěvem okouzlila porotu i diváky, Yehor Kotchetov ze 7.A se svým úžasným break dance a Tereza Kratochvílová z 9.A se skvělým akrobatickým vystoupením mažoretky.

2. místo získala Anna Marie Dolinková z 9.B za zpěv, Eliška Hladišová z 6.B za nádherně zazpívanou píseň Zlatnická a trojice děvčat z 9.A – Veronika Hašková, Tereza Jarošová a Tereza Kratochvílová za tanec s židlemi.

Na 3. místě se umístili – Tomáš Klička ze 7.B se svými tiky s hokejkou a Patrik Brandejs z 9.B s písní Trezor.

Všichni soutěžící dostali za svá skvělá a mnohdy opravdu náročná vystoupení diplomy a ceny.

Ještě jednou děkujeme všem účastníkům za jejich úžasná vystoupení, divákům za vytvoření super atmosféry a třídě 9.A za organizaci této soutěže.

 Jolana Hůrková