Lednový lyžařský kurz


V lednu se vydali učitelé a žáci 6. a 8. ročníků na lyžařský kurz, který se konal v Horní Bečvě. Ubytováni jsme byli v hotelu Labyrint a lyžovat jsme chodili do Ski Areálu Sachovka, kde nás vždy potěší profesionální přístup a služby místních.

Naštěstí nám počasí přálo, takže jsme si mohli užívat dobré sněhové podmínky. Lyžovali jsme dopoledne a po poledním odpočinku jsme lyžovali i odpoledne, dokud nám síly stačily.
Po večeři následoval společenský večer, kdy jsme si zhodnotili celý den, hráli jsme hry, plnili zadané úkoly a samozřejmě nechyběly také diskotéky.

Celý kurz probíhal v příjemném duchu, žáci se chovali slušně, nechyběla zábava a toto všechno stačilo na to, abychom si všichni, učitelé i žáci, pobyt užili.

Jaké názory a pocity měli žáci?
*Líbily se nám pokoje*Dobré jídlo*Byla zábava*Příjemná obsluha na svahu i v hotelu*Výborný program*Péče učitelů jako doma*Velmi užitý lyžák se skvělou atmosférou*Výborné lyžování s učiteli*Diskotéka super, moc jsme si ji užili*Byla to pecka*Všichni jsme se naučili lyžovat*Hodně jsme se nasmáli*Kolektiv nejlepší*Super učitelé* Kdybychom si mohli vybrat, jedeme zase*

Za kolektiv učitelů jsme moc rádi, že si žáci celý pobyt užili, a děkujeme za to, my si kurz užili také.

Alexandra Koupilová a kolektiv.