Sportovní den se ZŠ Vedlejší


Naše ZŠ uspořádala 21.května třetí ročník sportovního dne, kterého se zúčastnilo přibližně 200 žáků naší školy a ZŠ Vedlejší. V centru dění byli tentokrát žáci sedmých tříd, kteří soutěžili nejen ve sportovních, ale i v technických dovednostech. Celý den byl rozdělen do osmi různých stanovišť, kde mohli žáci ukázat své schopnosti a týmovou spolupráci.

Mezi osmi stanovišti se žáci potýkali s různými výzvami. Některé úkoly byly zaměřeny na fyzickou zdatnost, jiné testovaly logické myšlení a technickou zručnost. Díky této rozmanitosti si každý mohl najít svou silnou stránku a přispět k úspěchu svého týmu.

Největší úspěch slavila třída 7.B, která se stala celkovým vítězem dne. Jejich výkony byly výjimečné na všech stanovištích a díky skvělé spolupráci a nasazení získali zasloužené prvenství.

Soutěžní klání bylo realizováno za výrazné pomoci žáků devátých tříd, kteří se ujali role organizátorů a rozhodčích. Díky jejich nasazení a schopnostem proběhl celý den hladce a bez problémů.

Sportovní den se ZŠ Vedlejší opět ukázal, jak důležitá je spolupráce mezi žáky různých ročníků a jak může sport a soutěžení přispět k rozvoji týmového ducha a přátelství mezi dětmi. Děkujeme všem zúčastněným a těšíme se na další podobné akce.

Olga Švajdová